Samarbejdspartnere

DN Erhverv A/S

DN Erhverv formidler investeringsejendomme indenfor beboelse, kontor, produktion og lager i Danmark, Skandinavien og Tyskland. På vores hovedkontor i Hellerup har vi specialiseret os i formidling af beboelses- og kontorejendomme i København og omegn samt industri- og lagerejendomme i hele Danmark og Sverige.

Endvidere fungerer vi som køberrådgiver for investorer på det tyske ejendomsmarked. For at blive de bedste i markedet gør vi en dyd ud af at fokusere på vores interne kompetencer. De dele af en given opgave, der ikke hører under vores interne kompetencer, overlader vi til vores professionelle samarbejdspartnere. Netop samspillet mellem os og vores veludbyggede netværk giver en mærkbar merværdi for Dem. Læs mere her.

Lokalebasen.dk A/S

Lokalebasen.dk er en veletableret aktør på det danske marked for formidling af erhvervslejemål. Vi er en uafhængig portal, der samler danske erhvervslejemål ét sted og gør det nemt for potentielle lejere at finde deres fremtidige erhvervslejemål.

Vores forretningsmodel giver udlejere mulighed for at markedsføre deres lejemål over for en stor og motiveret målgruppe – og den enkelte udlejer vælger selv hvilken afregningsmodel, der passer bedst til hans behov. Læs mere her.

Opret konto

For at få adgang til Ejendomsstatistiks omfattende statistiske materiale om lejemarkedet i Danmark, skal du oplyse nedenstående data, så kontakter vi dig med henblik på oprettelse.


×

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet af Ejendomsstatistik.

×

Log ind

Udfyld e-mail og password.


   Glemt password?
×

Glemt password?

Udfyld din e-mail adresse, så sender vi dig et link til nulstilling af password.


×

Check din mail

Du har nu modtaget en mail med link til nulstilling af password.

×

Hent rapport

Udfyld kontaktoplysninger nedenfor, så sender vi rapporten i PDF-format direkte til din indbakke - kvit og frit!


×

Thanks

Rapporten er sendt i PDF-format til e-mail adressen; name@domain.dk.

×